Apartman foglalás
Mégsem

Személyes adatok

A 'Foglalás elküldése' gombra kattintva elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket

Ellenőrző kód

Miért Butik apartman?

Butik apartmanház a különleges nyaralásért

A Butik apartmanház boutique jelzője egy egyre keresettebb szálláshely típust jelöl, mely megkülönbözteti a helyet a hasonló vendéglátási egységektől. Szolgáltatásaiban és kialakításában a vendégek pihenésének biztosításán túl igyekszik meglepetéseket és plusz élményeket adni. Ezeket az elveket követve törekszünk arra, hogy Vendégeink számára a nyaralás élményekben gazdag legyen.

 A boutique szállástípus

A világ első két boutique szállodája Londonban és San Francisco-ban nyílt meg 1981-ben, majd folyamatosan terjedni kezdett ez az egyedi szállástípus.
boutique típusú szállások teljesen ellentétei a hagyományos hoteleknek, az unalmas, egyforma elrendezésű szálláshelyeknek. Nem tartoznak szállodalánchoz, hanem egyedi megvalósítást képviselnek elegáns, modern keretek között. Ezeket a szálláshelyeket fashion, design apartman, vagy trend hotel, szállás néven is szokták emlegetni. Meghatározóan meghittek, hangulatos légkörrel, gondoskodó, figyelmes vendéglátókkal, egyedi szolgáltatásokkal.

Kialakításukban nemcsak az elegáns és modern megjelenésre törekednek, hanem szobáik tematikusan vannak berendezve, vagy egyedi kialakítással meghatározó hangulatot teremtenek.
A téma szerinti modern berendezésen, a hozzá passzoló színek, textúrák egyedi kombinációján kívül történelmi és művészeti témájú elemek is vegyülhetnek a kialakításba.

A modern technológia megléte sem utolsó szempont, mivel a fények, a kényelem és a különféle elektronikai berendezések is összetevői a magas minőségű szolgáltatásnak.

A boutique apartmanok és szálláshelyek könnyen megközelíthetőek, közel helyezkednek el a kikapcsolódást és a szórakozást nyújtó városrészekhez, a látványosságokhoz, vagy túrák helyszínéhez.

A boutique apartmanok nemcsak az új, de a visszatérő vendégek számára is új élményt képviselnek.

Tekintse meg modern, boutique típusú apartmanjainkat 4 különböző stílus szerint